Vi søger sponsorer

I Sportskarate.dk er vi dedikeret til ikke blot at fostre topniveau karateudøvere, men også til at støtte vores medlemmers generelle trivsel og udvikling. 

I takt med vores ambition om fortsat at være en klub, som vores by kan være stolt af, står vi over for tre spændende udviklingsprojekter, der kræver støtte:

Digitalisering af pensum 

Til at styrke vores undervisningsmetoder og gøre læring mere tilgængelig for alle medlemmer.

Udvikling af træner- og coach-skole

For at højne kvaliteten af vores trænere, hvilket er afgørende for både elite og bredde. 

Bevare klubben som en stolthed for byen

Ved at fastholde den høje standard for eliteudøvere og samtidig sikre at motion og pædagogik af høj kvalitet er tilgængeligt for alle.

 

For at realisere disse mål søger vi støtte fra virksomheder og individuelle sponsorer gennem vores sponsorpakker: Guld (30.000 kr.), Sølv (20.000 kr.), Bronze (10.000 kr.) og Hjerte (5.000 kr.). Hver sponsorpakke tilbyder unikke fordele, herunder synlighed, invitationer til specielle begivenheder og meget mere, som vi gerne uddyber nærmere. 

Dit bidrag vil spille en kritisk rolle i vores fortsatte succes og udvikling, ikke kun ved at støtte topatleter, men også ved at give tilbage til samfundet ved at fremme sundhed og velvære gennem sport. Vi tror på, at du deler vores passion for disse værdier, og vi ser frem til muligheden for at
samarbejde. 

Tak fordi du overvejer at støtte Sportskarate.dk. Vi ser frem til at høre fra dig snarest og håber på et frugtbart samarbejde. For mere information eller for at aftale et møde, tøv ikke med at kontakte os på her (LINK).

Med venlig hilsen 

Allan Busk
Sportschef
Sportskarate.dk