Sydbank Fonden støtter Sportskarate.dk med DKK 50.000!

Sportskarate.dk er stolte over at kunne annoncere den generøse støtte vi har modtaget fra Sydbank Fonden, hvilket muliggør en ny æra for innovation og udvikling hos Sportskarate.dk. 

Med denne betydelige donation fra Sydbank Fonden får Sportskarate.dk mulighed for at udvide og forbedre vores træningsprogrammer samt indføre innovative undervisningskoncepter (bla. via en internaktiv skærm samt udstyr til videre motivation af trænere og medlemmer. 

Vi ser frem til at anvende disse midler til at motivere vores medlemmer yderligere og understøtte vores træneres udvikling i vores bestræbelser på at udvikle talenter på alle niveauer. 

“Vi er dybt taknemmelige for Sydbanks generøse bidrag, som vil muliggøre væsentlige forbedringer i vores tilbud til karateentusiaster,” siger Allan Busk, Sportschef for Sportskarate.dk. ”Denne støtte vil hjælpe os med at nå vores mål om at gøre karate mere tilgængeligt og tiltrækkende, og sikre at vores medlemmer får de bedste muligheder for udvikling på alle niveauer.” 

Sydbanks engagement i lokalsamfundet og deres støtte til sportsinitiativer viser deres dedikation til at fremme sundhed og velvære gennem sport. “Sydbank er stolte af at kunne støtte Sportskarate.dk og deres bestræbelser på at fremme karate som en sport, der ikke kun fremmer fysisk fitness, men også disciplin og sund mentalitet” udtaler Sydbanks repræsentant. 

Med Sydbanks støtte ser Sportskarate.dk frem til at fortsætte med at vokse og bringe karate til nye højder. Vi er taknemmelige for at have en partner som Sydbank, der deler vores vision om at inspirere og uddanne den næste generation af forbilleder og karateudøvere!

Selvom det er en meget flot donation, så søger vi fortsat sponsorer og støtter. Hvis man vil vide mere, så klik på knappen nedenfor (under billedet).

Allan Busk omringet af trænere og elitekæmpere, som ser frem til at få taget de nye værktøjer i brug. 

Støtten fra Sydbank har blandt været med til at sikre indkøb af en underviserskærm, som kan bringes interaktivt ind i undervisningen og hjælpe med at nå bredere ud til medlemmerne.

Vi søger stadig støtte og sponsorer

I bestræbelserne på at vedligeholde og vækste klubben, har vi forstsat brug for støtte og opbakning. Se mere om vores sponsorprogrammer her ved at klikke på knappen herunder.